Godt salg i Kjellandsheia

Halvparten av tomtene i første byggetrinn på Kjellandsheia er solgt.

 

Av: Søgne & Songdalen Budstikke, ROAR V. OSMUNDSEN

 

Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom forteller at halvparten av tomtene i første byggetrinn på Kjellandsheia er solgt. Det utgjør 32 av 63 boenheter. Det er Repstad som eier dette området.

– Salget har vært meget bra. Vi var spente på responsen da tomtene ble lagt ut i markedet, men det viser seg at solrike tomter med nærhet til sjø, badestrand, båtplasser og turterreng er populært. Totalt 63 boenheter er solgt, det er både eneboligtomter og tomter regulert for 2-manns og 4-mannsboliger, sier Stephansen.

Eneboligtomtene er solgt direkte til sluttbruker, mens flere av de andre tomtene er solgt til byggefirmaer som bygger for videresalg.

– Vi bygger ikke selv, men selger tomtene ferdig opparbeidet klar for bygging. Veier i området er asfaltert, lekeplasser står ferdig og uteområdet er ferdig opparbeidet med stier og spennende aktivitetstilbud. Tomtekjøpere har nå overtatt tomtene og rundt juletider er det nok stor byggeaktivitet i området, fortsetter Stephansen.

– Dette er historisk – det har vært snakk om bygging i Kjellandsheia i mange år?

– Ja, absolutt. Endelig er vi i gang etter mange år med planlegging og reguleringsarbeid. Kjellandsheia blir et fantastisk sted å bo, midt mellom sjø og innlandsvann og vil bygges ut trinnvis over flere år. Det kan fort ta 20 år, sier Stephansen som tilføyer: – Og det er ikke bare kjøpere fra Søgne, vi har flere som nå flytter fra Kristiansand og Songdalen til Kjellandsheia. Kjellandsheia får til slutt ca. 450 boliger, opplyser Stephansen.