Gamle kart erstattes med nye oppdaterte kart

De siste årene har løypenettet i Kjellandsmarka stadig blitt utvidet og derfor kunne det passe å få oppdatert løypekartene som henger rundt om i Kjellandsmarka. Oppdaterte kart vil gjøre de nye løypene mer tilgjengelig for alle.

Tidligere var Kjellandsmarka kjent for turen «rundt Kjellandsvannet», men i dag tilbyr Kjellandsmarka et nettverk av løyper. Vi håper de nye kartene kan bidra til at det blir enkelt å orientere seg i løypenettet. Turen til Svarteheia er nå kommet med på kartet!

Det er Arnfinn Håverstad og Kalle Kimestad som har jobben med å henge ut de nye kartene. Tirsdag denne uken startet arbeidet med å henge opp 30 nye kart. Disse to, sammen med Helge Bentsen og Tellef Vinvand har i mange år vært ivrige i arbeidet med å legge til rette for flotte turløyper i Søgne, tidligere engasjert av Søgne kommune, nå har de oppdrag for Repstad Eiendom. Gjengen skal i kommende fremtid gjøre mye spennende for Kjellandsmarka, flere rasteplasser, badeplasser, gjøre områder mer tilgjengelig og mye annet.

Turgåere i Kjellandsmarka kommer ofte kjørende «langveisfra». Bruken har de siste årene økt betydelig. Det kan vi se av slitasjen på stiene. Det er gledelig å se at området blir satt pris på. Vi har stor tro på Kjellandsmarka, og med planene som ligger foran er det godt mulig kartene må oppdateres ennå en gang!

 

Se hele kartet over Kjellandsmarka her

 

 

Arnfinn håverstad og Kalle Kimestad (hentet fra n247.no)

Første kartet er byttet ut (hentet fra n247.no)