NYSKJERRIGPER UNDERSØKELSE 

Elevene i 2.klasse på Samfundet skole Oftenes har gjennomført en stor undersøkelse og kommet med forslag til forbedringer av turløypene ved Kjellandsvannet.

Ole Johan i Repstad Eiendom gav en tilbakemelding til elevene

I DAG HAR JEG KOMMET FOR Å TAKKE DERE FOR DEN FLOTTE INNSATSEN DERE HAR LAGT NED FOR Å UNDERSØKELSE OM LØYPENE VED KJELLANDSVANNET.

JEG HADDE ALDRI DRØMT OM AT DERE SKULLE FÅ 152 TILBAKEMELDINGER PÅ EN UKE – JO I UKE 47 VAR DET 152 LØYPELAPPER I POSTKASSA DERES. JEG SER AT DET NOK HAR VÆRT EI TURGRUPPE SOM HAR GÅTT DENNE UKEN FOR DET ER 33 LAPPER FOR LØYPE 1 OG 3 PÅ ONSDAGEN DEN UKEN.

 

TIL SAMMEN ER DET KOMMET INN 800 LØYPELAPPER. HVIS ALLE HAR LAGT 2 LAPPER I SNITT SÅ HAR 400 PERSONER SVART PÅ UNDERSØKELSEN.

DET VISER SEG AT LØYPE 1 ER MEST BRUKT, MENS DE ANDRE ER NOKSÅ LIKE.

DET HAR DERE VIST MED FLOTTE FIGURER OG STATISTIKKER.

DERE HAR INTERVJUET MANGE – SPESIELT MANGE DAMER RUNDT 40 ÅR. DE FLESTE BOR I NÆROMRÅDET OG ER PÅ TUR MED SEG SELV OG / ELLER HUNDEN – IKKE TRIMME.

DET ER MORO Å HØRE AT GENERELT ER DE SOM BRUKER LØYPENE FORNØYD.  SÅ HAR DERE KOMMET MED VELDIG GODE FORSLAG TIL FORBEDRINGER ETTER UNDERSØKELSEN. DET TAKKER VI FOR, VI ER ALLEREDE I GANG MED FLERE AV DE TILTAK DERE HAR KOMMET MED:

  • BROENE MÅ SIKRES MED SKLISIKKERT MATERIALE
  • SØPPELKASSER
  • BENK ELLER STATIV

SÅ VIL VI MERKE LØYPENE MED SAMME MERKING – BLÅMERKE

DE ANDRE TILTAKENE VIL VI JOBBE VIDERE MED.

TUSEN TAKK FOR DEN INNSATSEN DERE HAR LAGT NED – DET HAR VÆRT TIL STOR NYTTE FOR OSS OG SKAPT ØKT ENGASJEMENT FOR LØYPENE.

NÅ SPANDERER VI LUNCH PÅ DERE. KOS DERE.

Les mer om saken på N247.no

Repstad Eiendom kom for å takke elevene for den flotte innsatsen. (foto: N247/Jon Aamodt)

Repstad Eiendom spanderte lunsj på elevene. (foto: N247/Jon Aamodt)