Morothon 2017

MOROTHON 2017 – NY LØYPEREKORD BÅDE I DAME- OG HERREKLASSEN!

Kjersti Karoline Danielsen og Øystein Sylta var raskest i den 21 kilometer lange løypa.

Repstad Eiendom er stolt sponsor av Morothon som arrangeres i Søgne i november hvert år. I år var det sol, 3-4 plussgrader og nesten ikke vind. Gode løpeforhold, men løypene er krevende med mange motbakker og sørpevått terreng. Kanskje Sørlandets tøffeste løp?

Vinnere ble kåret og hedret. Men alle gjorde en utrolig bra innsats – vi er imponert!

Mest fornøyd var kanskje de som vant gratis leie av båtplass – sponset av Repstad Eiendom?

Alle som fullførte 21 km var med på trekning av gratis leie av 2 båtplasser for sesongen 2018 i Oftenes båthavn beliggende ved Kjellandsheia – Søgnes nye boligområde.  Vinnere ble ropt opp og fikk overrekt gavesjekk av Repstad Eiendom.