KJELLANDSHEIA – ENEBOLIGTOMTER FOR SALG

Luftig og solrikt med naturskjønn beliggenhet! Kjellandsheia – her vil vi bo!

Kjellandsheia blir et fantastisk sted å bo! Midt mellom sjø og vann, med sol fra morgen til kveld. Dette nye, innholdsrike og familievennlige boligområdet i Søgne består av ferdig planerte tomter uten byggeklausul. Veier i området er asfaltert, lekeplasser er klare til bruk og det er byggeaktivitet på flere tomter.  

Midt i området ligger et stort, felles uteområde med opparbeidede stier og aktivitetstilbud. Dette danner en buffersone mellom boligene og gir gode muligheter for snarveier og trygge omgivelser for barn. To innholdsrike lekeplasser er plassert i hver ende av uteområdet.

Ved Kjellandsvannet blir det opparbeidet turområder med stier, sittegrupper, lysløype og idylliske badeplasser. Og mot sjøen, like nedenfor tomtene, er det anlagt en moderne båthavn med mulighet for kjøp av båtplass. Er du glad i sjø og båtliv ligger alt til rette for å komme seg ut i Søgnes spektakulære skjærgård på få minutter. 

Fra tomtene kan du spasere til ei flott, ny sandstrand på to–tre minutter. Stranda ligger like ved båthavna, og sto ferdig sommeren 2018. Litt lenger ute på odden er det opparbeidet sandvolleyballbane, badebrygge, grillplass og toalett. Stedet vil garantert bli et populært rekreasjonsområde for hele familien, hvor både store og små ønsker å tilbringe lange sommerdager.

Er det vanskelig å velge mellom saltvann og ferskvann? På Kjellandsheia har du begge deler.

Prosjekt, prisliste og informasjon finner dere på kjellandsheia.no