VELKOMMEN TIL
Søgne – alt og litt til! 

 

I alle år vi har bidratt til å utvikle Søgne – har vi gjort det av samme grunn; vi elsker Søgne! Og av denne grunn har vi like lenge hatt lyst til å få enda flere til å se hvor flott og godt det er å bo her.  

Denne våren har vi gjort noe få andre har gjort før. Som store lokale aktører har vi slått oss sammen, og samarbeidet om et felles fokus og mål. Sammen skal vi vise alle hvor fantastisk Søgne er – og sammen skal vi invitere alle hit. Vi ønsker å løfte frem alle kvalitetene som finnes i bydelen, for det er det som gjør Søgne så unikt.  

Vi har gledet oss lenge til å lansere et prosjekt som gir destinasjonen og bostedet Søgne den oppmerksomheten som fortjenes.
For Søgne er noe helt utenom det vanlige. Uansett alder, behov eller livsfase – i Søgne finnes muligheter for alle.

Bo i Søgne er et helt unikt prosjekt som skal gjøre det lettere å bli enda bedre kjent med sentrale, levende, sjønære, frodige og barnevennlige Søgne. Og for de som oppdager noe de liker – er veien kort til å bli kjent med steder en kan etablere seg, og med de som tilbyr både tomter, boliger- eller finansiering.

 Vi som står bak initiativet, er lokale aktører som både bor og jobber her. Selv om vi driver bank, selger tomter eller bygger boliger Handler det for oss om begeistring og kjærlighet til bydel Søgne. 

Velkommen til www.boisogne.no – alt og litt til.

Hilsen

Søgne og Greipstad Sparebank
Aamodt Hus 
Mur i Sør 
Repstad Eiendom