OFTENES

- et hjem ved sjøen

KUN 1 TOMT IGJEN! UMIDDELBAR NÆRHET TIL SJØEN – MULIGHET FOR BÅTPLASS I NY SMÅBÅTHAVN.

Sjønær tomt på Oftenes i Søgne til salgs. Unik mulighet ved sjøen. Tomten ligger vestvendt i et nytt område med nærhet til sjøen og gode bademuligheter. Gang- og sykkelvei til Ausvigheia. Moderne lekeplass sentralt i området.

VI HAR FOR SALG TOMT 5 MED ADRESSE oftenesheia 23.
Sjønær tomt uten byggeklausul til salgs. Unik mulighet ved sjøen. Tomten ligger vestvendt i et nytt område med nærhet til sjøen og gode bademuligheter. Gang- og sykkelvei til Ausvigheia. Moderne lekeplass sentralt i området.

Tomten leveres slik den fremstår i dag – ferdig grovplanert.

Like ved boligområdet er det anlagt en moderne småbåthavn, samt en helt ny sandstrand. Litt lenger ute på odden er det opparbeidet et fantastisk rekreasjonsområde med sandvolleyballbane, badebrygge, grillplass og toalett. Dette blir Søgnes nye perle.

Oftenes båthavn ble ferdigstilt sommeren 2015. Vi tilbyr båtplasser fra 2,5 – 4,0 meter som ligger skjermet innerst på Oftenes. Her er det kort vei ut i en fantastisk skjærgård. Det er mulighet for å leie eller kjøpe båtplass.

Fakta

• Antall tomter: Boligområdet på Oftenes består at 12 tomter, hvor vi kun har en tomt igjen for salg.

• Tomteareal: 655 m2

• Pris: kr. 1 590 000,- ferdig grovplanert.

• Umiddelbar nærhet til sjøen. Avstand til sjøen er ca. 100 meter

• Ingen byggeklausul – Kjøper står fritt til å velge arkitekt og leverandør til sin bolig eller bygge selv.

• Mulighet for å leie eller kjøpe båtplass.

Bygg ditt drømmehus

Tomtene ligger i lett skrånet terreng med utsikt til sjøen – leveres med teknisk anlegg fremført til tomtegrense. Fiber til internett og TV er lagt frem til hver tomt.

Like nedenfor tomtene er det anlagt en moderne småbåthavn. Her etableres også en helt ny sandstrand i 2018. Litt lenger ute på odden skal det opparbeides et rekreasjonsområde med sandvolleyballbane, badebrygge, grillplass og toalett

Umiddelbar nærhet til sjøen

Oftenes småbåthavn ble ferdigstilt sommeren 2016. Vi tilbyr båtplasser fra 2,5 – 4,0 meter, som ligger skjermet innerst på Oftenes. Her er det kort vei ut i en fantastisk skjærgård. Det er mulighet for å leie eller kjøpe båtplass.

Veibeskrivelse

Fra Kristiansand – Kjør E-39 vestover mot Søgne, ca 15 km. Fortsett forbi avkjørselen til Tangvall. Ta til venstre ved Lunde. Deretter første til høyre inn Leireveien. Følg denne veien ca 2,5 km, forbi Ausvigheia som ligger på venstre side. Ta av til venstre ved småbåthavnen. Tomtene ligger på venstre side, med sjøen på høyre side.

Interessert i dette prosjektet?