OFTENES

- et hjem ved sjøen

1 TOMT IGJEN – UMIDDELBAR NÆRHET TIL SJØEN og MULIGHET FOR BÅTPLASS.

 

Tomt på Oftenes i Søgne til salgs – TOMT 2  med adresse Oftenesheia 17. Unik mulighet ved sjøen. Tomten ligger vestvendt i et nytt område med nærhet til sjøen, strand og gode bademuligheter. Moderne lekeplass sentralt i området.

 

• Ingen byggeklausul – Kjøper står fritt til å velge arkitekt og leverandør til sin bolig eller bygge selv.

• Eiertomt med areal på 565 m2

• Umiddelbar nærhet til sjøen. Avstand til sjøen er ca. 80 meter

• Pris: kr. 1 500 000,- ferdig grovplanert.

 

Tomten ligger med utsikt og nærhet til sjøen – leveres med teknisk anlegg fremført til tomtegrense. 

Like ved boligområdet er det anlagt en moderne småbåthavn, samt en helt ny sandstrand. Litt lenger ute på odden er det opparbeidet et fantastisk rekreasjonsområde med sandvolleyballbane, badebrygge, grillplass og toalett. Dette blir Søgnes nye perle.

Oftenes båthavn ble ferdigstilt sommeren 2015. Vi tilbyr båtplasser fra 2,5 – 4,0 meter som ligger skjermet innerst på Oftenes. Her er det kort vei ut i en fantastisk skjærgård. Det er mulighet for å leie eller kjøpe båtplass.

Bygg ditt drømmehus

Tomtene ligger med utsikt og nærhet til sjøen – leveres med teknisk anlegg fremført til tomtegrense. 

Like nedenfor tomtene er det anlagt en moderne småbåthavn. Her etableres også en helt ny sandstrand i 2018. Litt lenger ute på odden skal det opparbeides et rekreasjonsområde med sandvolleyballbane, badebrygge, grillplass og toalett

Umiddelbar nærhet til sjøen

Oftenes småbåthavn ble ferdigstilt sommeren 2016. Vi tilbyr båtplasser fra 2,5 – 4,0 meter, som ligger skjermet innerst på Oftenes. Her er det kort vei ut i en fantastisk skjærgård. Det er mulighet for å leie eller kjøpe båtplass.

Veibeskrivelse

Fra Kristiansand – Kjør E-39 vestover mot Søgne, ca 15 km. Fortsett forbi avkjørselen til Tangvall. Ta til venstre ved Lunde. Deretter første til høyre inn Leireveien. Følg denne veien ca 2,5 km, forbi Ausvigheia som ligger på venstre side. Ta av til venstre ved småbåthavnen. Tomtene ligger på venstre side, med sjøen på høyre side.

Interessert i dette prosjektet?